НАШАТА ФИЛОСОФИЯ

Поставили сме си благородна цел – да произвеждаме натурално вкусни продукти с качество, което да удовлетвори нуждите на нашите любими потребители. Тази цел-кауза може да бъде изпълнена единствено чрез използване на здрави и вкусни зеленчуци за нашето производство.

ПО ТАЗИ ПРИЧИНА СЪЗДАДОХМЕ ГРАДИНИТЕ НА ДЕРОНИ

ЗА ДА ОТГЛЕДАМЕ ЗДРАВИ И ВКУСНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ НИЕ ПРИЛОЖИХМЕ ИНОВАТИВЕН – РЕВОЛЮЦИОНЕН МЕТОД

 

ПЪРВО ОЗДРАВЯВАМЕ ЗЕМЯТА: чрез засяване на точно определени видове зеленопокривни растения. Тяхната задача е да изчистят земята от плевели, болестотворни микроорганизми и да я обогатят с био зелена маса. След това дренирахме всички полета от 3020 дка, така че при проливни дъждове водата веднага се отича и не се задържа на повърхността. По този начин запазваме земята здрава и плодородна, без да се развиват болестотворни микроорганизми. През лятото поливаме зеленчуците с бистра филтрирана вода,  за да сме сигурни, че сме отгледали истински натурални зеленчуци.

ПРЕЗ ЛЯТОТО И ЕСЕНТА БЕРЕМ УЗРЕЛИТЕ ЗЕЛЕНЧУЦИ И ЧАСОВЕ СЛЕД ТОВА ГИ ИЗПИЧАМЕ И ПРОИЗВЕЖДАМЕ ВЪВ ФАБРИКИТЕ НА ДЕРОНИ.

 

ПО ВРЕМЕ НА СЕЗОНА ВСЕКИ ДЕН БЕРЕМ ПО 60-70 ТОНА ОТ ПОСОЧЕНИТЕ ЗЕЛЕНЧУЦИ

След като сме осигурили най-важното за едно производство – суровините, т.е. зеленчуците от Градините на Дерони, сме построили 3 производствени фабрики с 14 технологични линии. По този начин изпълняваме поставената си цел да произвеждаме разнообразни групи продукти, както и лютеници и айвари, създадени по технология, възпроизвеждаща домашното производство на лютеница и айвар.

 

Към всяка фабрика има съвременна лаборатория за непрекъснат контрол на процесите на производство. По време на производството се извършва и пълен запис на всеки процес. Извършват се и международни одити.

 

Трите фабрики са сертифицирани по всички необходими европейски стандарти. Всичко това ни дава възможност да произвеждаме продукти със заложено качество без консерванти. Крайните резултати са натурално вкусни продукти с качество, което се изисква от нашите лоялни потребители. За да е възможно всичко това се грижат дългогодишни екипи от технолози и специалисти.